HOTEL BOUTIQUE

El nostre Hotel Boutique està situat al cor de Falset, la capital de la regió vitivinícola del Priorat. L’edifici, antigament, era la lleteria i, també, una de les carnisseries de la ciutat. La gent del poble l’anomena Cal Maleno, i és així com es diu la sala polivalent de l’Aparthotel, ja que hem volgut homenatjar als seus propietaris originals i a la memòria històrica de l’edifici.

Vam començar la demolició i la reconstrucció fa poc més de tres anys. Originàriament, pensàvem que trigaria dos anys, però no havíem previst cap pandèmia en l’equació.

L’edifici té cinc estudis i un penthouse. Hem donat a cadascú un nom d’artista pel nostre amor per l’art. L’hotel disposa de la nostra completa col·lecció d’art que inclou diversos artistas contemporanis de origens irlandesos i espanyols.

L’edifici té cinc estudis i un àtic. Hem donat a cadascun d’ells el nom d’un artista ja que tenim la nostra col·lecció d’art repartida per tot l’edifici.

El soterrani de Cal Maleno té 40 m² i ha estat reconvertit, conservant un dels seus arcs originals i amb una sostre de volta catalana. Aquest espai es pot utilitzar per a esdeveniments de tast de vins o festes privades per part dels clients segons disponibilitat i idoneïtat. Preu i disponibilitat a petició.

Tots els estudis i el penthouse disposen de una Smart TV de pantalla plana i WIFI. Com que l’edifici té més de 200 anys i a causa del gruix de les antigues parets de vegades el senyal telefònic a l’interior de cada estudi pot ser feble. Hi ha un ascensor que serveix a tot l’edifici i un estudi a la planta baixa amb accessibilitat per a cadires de rodes. Cada estudi i el penthouse es neteja diàriament entre les 10,00 i 14,00h, tret que els hostes sol·liciteu el contrari. Cada estudi està controlat climàticament.